Kinderen beginnen tussen de acht en tien maanden te lopen. Rond de leeftijd van drie jaar heeft een kind zich alle bewegingen van een volwassen gangpatroon eigen gemaakt.
Uw handen zijn uw visitekaartje. Zorg dat deze er gezond en verzorgt uitzien.

 

Manicure

Desinfecteren van de handen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten, vijlen, lakken en het masseren van de handen en onderarm.

 

Lakken van de vingernagels

Het lakken van de nagels met een basis-, gekleurde- en toplak.

handenhanden1handen2

 

French lakken van de vingernagels

Het lakken van de nagels waarbij de nageluiteinde voorzien wordt van een witte rand.

 

Gellak vingernagels

De nagels prepareren door deze te vijlen en polijsten en ontvetten. Daarna wordt een eerste laag aangebracht met een basis gellak voor de goede hechting, vervolgens de kleur laag en als laatste een slijtvaste transparante glanslaag. Na elke laag wordt de gellak onder een UV of LED lamp uitgehard. De lak is dan gelijk droog. De behandeling wordt afgerond met het aanbrengen van nagelriemolie en het incremen van de handen.

 

French gellak

De nagels prepareren door deze te vijlen, polijsten en ontvetten. Daarna worden verschillende basis-, rose gekleurde-, witte- en slijtvaste (top) -laag aangebracht waarbij elke laag wordt uitgehard door een UV of LED lamp. Hierdoor is de lak direct droog. De behandeling wordt afgerond met het aanbrengen van nagelriemolie en het incrèmen van de handen.

 

Ontspannende handmassage

Een weldadende massage van handen en onderarmen, waarbij voor de ontspanning strijkbewegingen gecombineerd worden met drukpuntmassage.