Gemiddeld lopen we per dag 8.000 tot 10.000 stappen. In een mensenleven is dit opgeteld 185.000 km. U bent dan meer dan vier keer de wereld rond gelopen!

shoefresh

 

De ultieme verzorging voor voeten én schoenen

shoefreshapparaatIn mijn praktijk maak ik gebruik van de Shoefresh schoenendroger, het enige apparaat dat schoenen reinigt én droogt.

De Shoefresh kan helpen besmetting vanuit je schoenen te voorkomen. Daarnaast worden schoenen, die door zweet en vocht muf zijn gaan ruiken, gemakkelijk en snel verfrist.

 

Verfrissen in twee stappen

Tijdens de eerste stap worden de schoenen gereinigd door middel van ozontechnologie. Ozon doodt schimmels en bacteriën, die op hun beurt voetschimmels, kalknagels en vervelende geurtjes kunnen veroorzaken.

Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnenuit, wat beter is voor het materiaal van de schoenen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming.

Een verademing, zo’n kleine krachtpatser: (sport)schoenen, laarzen, maar ook handschoenen en helmen in no-time, warm én gereinigd.

Klanten van Pedi-Ma Voetverzorging en Massage kunnen bij behandeling gratis gebruikmaken van de Shoefresh. De gedragen schoenen kunt u na het uitdoen dan direct over het apparaat heen schuiven. Wilt u ook andere schoenen reiningen, dan kan dat al voor € 2 per paar.

Neem uw andere paar schoenen dan mee naar uw afspraak en ik zorg dat u weer met frisse schoenen naar huis gaat.

shoefreshprovoetbondreflexologenlogoOn