slideshow8
Hoewel voeten heel belangrijk zijn, worden ze niet zo goed verzorgd als handen.

 

Basis Manicure

Desinfecteren van de handen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten en vijlen. Het aanbrengen van hydraterende crème op handen en onderarmen en tot slot het lakken van de vingernagels met een kleur naar keuze.

 

Spa Manicure

Een uitgebreide behandeling bestaande uit een oliebadje, scrub van handen en onderarmen, een verkoelende masker, nagelomgeving reinigen, nagels vijlen en polijsten, verzorgen van de nagelriemen met een voedende nagelriemolie, vervolgens een ontspannende massage van handen en onderarmen, en tot slot het lakken van de vingernagels met een lak naar keuze.

 

Lakken van de vingernagels

Het lakken van de nagels met een basis-, gekleurde- en toplak.

handenhanden1handen2

 

French lakken van de vingernagels

Het lakken van de nagels waarbij de nageluiteinde voorzien wordt van een witte rand.

 

Nail-art

Versieringen op de nagels met ‘stripes’ lakken, stempels, glitters of strassteentjes.

 

Gellak vingernagels

De nagels prepareren door deze te vijlen en polijsten, ontvetten en dehydrateren. Daarna wordt een eerste laag aangebracht met een basis gellak voor de goede hechting, vervolgens de kleur laag en als laatste een slijtvaste transparante glanslaag. Na elke laag wordt de gellak onder een UV of LED lamp uitgehard. De lak is dan gelijk droog.

 

French gellak

De nagels prepareren door deze te vijlen en polijsten, ontvetten en dehydrateren. Daarna wordt een eerste laag aangebracht met een basis gellak voor de goede hechting, vervolgens een transparante licht rose gekleurde laag, daarna worden de vrije uiteinden van witte randen voorzien en als laatste wordt een slijtvaste transparante glanslaag op de nagels aangebracht. Na elke laag wordt de gellak onder een UV of LED lamp uitgehard. De lak is dan gelijk droog.

 

Ontspannende handmassage

Een weldadende massage van handen en onderarmen, waarbij voor de ontspanning strijkbewegingen gecombineerd worden met drukpuntmassage.

shoefreshprocertprovoetbondreflexologenlogoOn