Kinderen jonger dan zestien maanden hebben iedere twee maanden een grotere schoenmaat nodig.

"ERVAAR DE KRACHT VAN TEVREDEN VOETEN"

Bij Pedi-Ma Voetverzorging en Massage worden veel voorkomende voetklachten, op vakkundige wijze behandeld volgens de Richtlijnen van ProVoet en de Code van de Voetverzorger van het HBA.

Een pedicurebehandeling is tegenwoordig geen overbodige luxe. Uw voeten zijn uw onderdanen en dragen uw lichaam uw hele leven lang, soms in de meest barre omstandigheden. Regelmatig een gediplomeerde pedicure bezoeken kan daarom veel voetproblemen voorkomen.

Diabetes- en reumapatiënten met kwetsbare voeten worden bij Pedi-Ma Voetverzorging en Massage met de meest zorgvuldigheid behandeld. U krijgt er advies over de juiste verzorging van uw voeten en de aanschaf van geschikte schoenen. Maar ook als u geen problemen met uw voeten hebt bent u van harte welkom.

Pedi-Ma Voetverzorging en Massage biedt naast medische- en cosmetische voetverzorging ook handverzorging en massages.

Uw auto kunt u gratis voor de deur parkeren.

Kijk gerust verder op de website voor meer informatie. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Graag tot ziens!

Maak nu een afspraak!

 

Shoefresh bij Pedi-Ma Voetverzorging en Massage

shoefreshapparaatIn mijn praktijk maak ik gebruik van de Shoefresh schoenendroger, het apparaat dat schoenen reinigt én droogt.

De Shoefresh kan helpen besmetting vanuit je schoenen te voorkomen. Daarnaast worden schoenen, die door zweet en vocht muf zijn gaan ruiken, gemakkelijk en snel verfrist.

shoefreshprovoetbondreflexologenlogoOn